nieuws

Wie heeft het leukste kantoor van Nederland?

Geen categorie

De online verkiezing van ‘Het Leukste Kantoor van Nederland’ die gisteren losbarstte, zal antwoord geven op deze vraag. Alle kantoren in Nederland, van ZZP’er tot multinational en álles daar tussenin, kunnen zich nu aanmelden via www.hetleukstekantoor.nl. Over 3 weken, op 24 september, gaan de stembussen open en zal er in Nederland heftig worden gestreden om de titel ‘Het Leukste Kantoor 2012’.

De online verkiezing van ‘Het Leukste Kantoor van Nederland’ die gisteren losbarstte, zal antwoord geven op deze vraag. Alle kantoren in Nederland, van ZZP’er tot multinational en álles daar tussenin, kunnen zich nu aanmelden via www.hetleukstekantoor.nl. Over 3 weken, op 24 september, gaan de stembussen open en zal er in Nederland heftig worden gestreden om de titel ‘Het Leukste Kantoor 2012’.

Elk kantoor, iedere ondernemer in Nederland – hoe klein of groot ook – kan meestrijden om de titel. ‘Op deze manier willen wij positieve aandacht genereren voor de wereld van de kantoortuinen’, vertelt Igor Soons, directeur/eigenaar van KantoorArtikelen.nl uit Hoensbroek, die de populariteitsverkiezing initieert.

‘Er is eigenlijk geen enkele drempel waarom iemand niet mee zou kunnen doen. We rekenen er dan ook op dat veel trotse en gepassioneerde ondernemers en afdelingscollega’s zich inschrijven om hun kantoor op de site hetleukstekantoor.nl op een ludieke manier te presenteren.’

Stemmen
Na een eerste inschrijfperiode van drie weken gaan de stembussen open. De deelnemende kantoren moeten zelf actief campagne voeren om vanaf 24 september zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Social media als Facebook, Twitter en LinkedIn zijn hiervoor perfecte instrumenten. Tijdens de verkiezing krijgen de deelnemers een ludieke opgave te vervullen. Hiermee kunnen zij bonusstemmen verzamelen.

Finale
Op 1 november 2012 sluiten de stembussen en worden de finalisten bekendgemaakt. Zij krijgen nog één finale opdracht. De vakjury maakt op donderdag 22 november 2012 in Toverland – het leukste attractiepark van Nederland – bekend welk kantoor zich een jaar lang ‘Het Leukste Kantoor’ mag noemen. Behalve de eeuwige roem zijn er natuurlijk volop interessante en leuke prijzen te winnen.

Alle informatie over ‘Het Leukste Kantoor 2012’ is te vinden op: www.hetleukstekantoor.nl

Reageer op dit artikel