nieuws

En de winnaar is…

Geen categorie

Tot onze schrik ontdekten we dat de naam van de winnares van de slagzinactie ontbrak in de nieuwsbrief van dinsdag… Omdat dit allerminst onze opzet was, kondigen we op deze plek de naam van de winnares aan die terecht een lang weekend weg in het Hilton Hotel Soestduinen heeft gewonnen.

Tot onze schrik ontdekten we dat de naam van de winnares van de slagzinactie ontbrak in de nieuwsbrief van dinsdag… Omdat dit allerminst onze opzet was, kondigen we op deze plek de naam van de winnares aan die terecht een lang weekend weg in het Hilton Hotel Soestduinen heeft gewonnen.

En het is geworden (tromgeroffel): mevrouw M. Hofland, werkzaam in het Hagaziekenhuis in Den Haag. Gefeliciteerd!

Winnende slagzin
‘Met Management Support ben ik klaar voor de toekomst omdat zij de toekomst supporten waardoor ik het management weer kan supporten in de toekomst.’

Reageer op dit artikel