nieuws

Niet vergeten: vrijdag webseminar!

Geen categorie

KPN Event & Conferencing organiseert samen met Management Support het webseminar Het Nieuwe Werken. Secretaresse van het Jaar Jacqueline van de Looy geeft het seminar.

KPN Event & Conferencing organiseert samen met Management Support het webseminar Het Nieuwe Werken op vrijdag 16 november van 10 tot 11. Secretaresse van het Jaar Jacqueline van de Looy geeft het seminar.

Jacqueline is al 27 jaar werkzaam als secretaresse en de laatste vier jaar in die functie bij Coresta Group. Ze is vakinhoudelijk sterk en ze is de verbindende schakel tussen haar collega’s in de organisatie.

In een halfuur legt zij uit wat Het Nieuwe Werken is, wat voor impact het heeft en hoe je jezelf kunt verbeteren als managementondersteuner. Je kunt op afstand meedoen aan het seminar. Het enige wat je nodig hebt, is een (mobiele) telefoon en een pc met internetverbinding. 

> Aanmelden voor webseminar

Reageer op dit artikel