vraag & antwoord

De komende weken ga ik me bezig houden met de opzet en implementatie van een nieuw archiefsysteem. Ik ben op zoek naar een voorbeeld van een goede archiefopbouw.

Geen categorie

Standaardindelingsschema”s zijn niet zomaar beschikbaar. Om een indelingsschema te maken zul je zelf veel analysewerk moeten doen. Het uitgangspunt van dergelijk analyses is de vraag: wat doen wij als organisatie? Vervolgens analyseer je per bedrijfsproces, taak c.q. activiteit de informatiebronnen te analyseren. Deze moet je vervolgens in een systematisch overzicht te plaatsen. Met dank aan […]

Standaardindelingsschema”s zijn niet zomaar beschikbaar. Om een indelingsschema te maken zul je zelf veel analysewerk moeten doen. Het uitgangspunt van dergelijk analyses is de vraag: wat doen wij als organisatie? Vervolgens analyseer je per bedrijfsproces, taak c.q. activiteit de informatiebronnen te analyseren. Deze moet je vervolgens in een systematisch overzicht te plaatsen.

Met dank aan drs. G.J. van Bussel MBA.

Reageer op dit artikel