vraag & antwoord

Waar vind ik in Word 97 het euroteken?

Geen categorie

Er zijn verschillende manieren: Probeer Ctrl+Alt+e De toetscombinatie AltGr+5 Het euroteken kun je in elk programma invoegen door de toets Alt ingedrukt te houden en vervolgens op het numerieke deel van het toetsenbord het getal 0128 te typen.Het kan voorkomen dat op het scherm in plaats van het euroteken een vierkantje of een zwart streepje verschijnt. In dat […]

Er zijn verschillende manieren:

  1. Probeer Ctrl+Alt+e
  2. De toetscombinatie AltGr+5
  3. Het euroteken kun je in elk programma invoegen door de toets Alt ingedrukt te houden en vervolgens op het numerieke deel van het toetsenbord het getal 0128 te typen.
Het kan voorkomen dat op het scherm in plaats van het euroteken een vierkantje of een zwart streepje verschijnt. In dat geval gebruik je een lettertype waar het euroteken niet in voorkomt. Selecteer lettertype Tahoma.

Reageer op dit artikel