vraag & antwoord

Waar vind ik informatie over hoe ik het beste mijn werkzaamheden kan plannen en organiseren?

Geen categorie

Het boek Time management voor managementondersteuners gaat over werkorganisatie en efficient omgaan met je tijd. Het is geschreven door Cis van Gelder die zelf jaren secretaresse was. Het boek heeft een praktische insteek en telt bijna 200 pagina”s. Je kunt het bestellen in de Shop. Een aantal onderwerpen die aan bod komen: doelen en prioriteiten […]

Het boek Time management voor managementondersteuners gaat over werkorganisatie en efficient omgaan met je tijd. Het is geschreven door Cis van Gelder die zelf jaren secretaresse was. Het boek heeft een praktische insteek en telt bijna 200 pagina”s. Je kunt het bestellen in de Shop.

Een aantal onderwerpen die aan bod komen:

  • doelen en prioriteiten stellen
  • planningen maken
  • analyse van je baan en werkzaamheden
  • werken met deadlines
  • stoorzenders en tijdvespillers
  • logboek bijhouden
  • systemen aanleggen
  • effectief samenwerken
  • time management

Reageer op dit artikel