vraag & antwoord

Het PSB ook voor mij bedoeld?

Geen categorie

In veel ziekenhuizen is een Patiënten Service Bureau (PSB) gevestigd. Een PSB geeft informatie aan iedereen die met het ziekenhuis te maken heeft of gaat krijgen, zoals patiënten, familie en relaties van patiënten maar ook aan medewerkers van het ziekenhuis. Het PSB geeft informatie over onder meer de gang van zaken in het ziekenhuis, ziektebeelden, […]

In veel ziekenhuizen is een Patiënten Service Bureau (PSB) gevestigd. Een PSB geeft informatie aan iedereen die met het ziekenhuis te maken heeft of gaat krijgen, zoals patiënten, familie en relaties van patiënten maar ook aan medewerkers van het ziekenhuis. Het PSB geeft informatie over onder meer de gang van zaken in het ziekenhuis, ziektebeelden, patiëntenverenigingen en klachtenregelingen.

Reageer op dit artikel