vraag & antwoord

Wat is GGZ Nederland?

Geen categorie

GGZ Nederland is de vereniging van instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Met ongeveer honderd leden zijn ze de grootste werkgeversorganisatie in de geestelijke gezondheidszorg waarvan Jos de Beer directeur is. GGZ Nederland is een professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche. Ook zet zij zich in voor een passende […]

GGZ Nederland is de vereniging van instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Met ongeveer honderd leden zijn ze de grootste werkgeversorganisatie in de geestelijke gezondheidszorg waarvan Jos de Beer directeur is. GGZ Nederland is een professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche. Ook zet zij zich in voor een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is.

Reageer op dit artikel