vraag & antwoord

Wat is het NIAZ?

Geen categorie

Het NIAZ is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsnormen voor zorginstellingen opstelt en individuele instellingen op hun verzoek toetst. De kwaliteitseisen van het NIAZ liggen vast in één van de versies van de Kwaliteitsnorm Zorginstelling. De toetsing gebeurt via een jaarlijks vast te stellen accreditatieprocedure. Het NIAZ zit met andere zorggerelateerde organisaties in het kantoorcomplex Piet […]

Het NIAZ is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsnormen voor zorginstellingen opstelt en individuele instellingen op hun verzoek toetst. De kwaliteitseisen van het NIAZ liggen vast in één van de versies van de Kwaliteitsnorm Zorginstelling. De toetsing gebeurt via een jaarlijks vast te stellen accreditatieprocedure.

Het NIAZ zit met andere zorggerelateerde organisaties in het kantoorcomplex Piet van Dommelenhuis.

Churchilllaan 11
3527 GV UTRECHT

Telefoon: 030-233 03 80
Website NIAZ

Reageer op dit artikel