vraag & antwoord

Wat is het Werkverband Organisaties Chronisch Zieken (WOCZ)?

Geen categorie

Het doel van de vereniging is het in de ruimste zin van het woord behartigen van de belangen van mensen met een somatische chronische ziekte of stoornis. Het kan gaan om het verbeteren van de maatschappelijke positie van chronisch zieken, het veranderen van de beeldvorming en het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak, preventie, zorg […]

Het doel van de vereniging is het in de ruimste zin van het woord behartigen van de belangen van mensen met een somatische chronische ziekte of stoornis. Het kan gaan om het verbeteren van de maatschappelijke positie van chronisch zieken, het veranderen van de beeldvorming en het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak, preventie, zorg en behandeling van chronische ziekten.

Het WOCZ zit met andere zorggerelateerde organisaties in het kantoorcomplex Piet van Dommelenhuis.

Churchilllaan 11
3527 GV UTRECHT

Telefoon: 030-2966400

Reageer op dit artikel