artikel

Top 5 best gelezen berichten van de maand

Plannen en organiseren

Van je persoonlijke gedragsstijl tot de praktijkverhalen van projectassistenten: welke berichten zijn door jullie in de afgelopen maand het best gelezen? Een top 5.

Top 5 best gelezen berichten van de maand

1. Je persoonlijke gedragsstijl en de valkuilen

Met de ene collega kun je lezen en schrijven – en met de ander totaal niet. Soms lijkt het wel of je ieder een andere taal spreekt. Herkenbaar? Jocelyn Rebbens van de training Positieve en praktische psychologie legt uit dat iedereen zijn eigen stijl heeft en wat de valkuilen kunnen zijn.

2. 4 projectassistenten over hun werk

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook de invulling van de rol van projectassistent kan per organisatie verschillen. Wat zijn hun taken? Waar lopen ze tegenaan? En waar krijgen ze juist energie van? Vier projectassistenten aan het woord.

3. De 4 competenties van de toekomst

De wereld om ons heen verandert. Verander jij mee? Of blijf je vasthouden aan de traditionele secretaressetaken die langzaam verdwijnen? Drie trainers leggen uit welke competenties je nodig hebt om klaar te zijn voor de toekomst.

4. Jouw rol en competenties in projecten

Steeds meer ondersteuners spelen een rol binnen projecten. Wat houdt die rol precies in en welke competenties zijn handig om te hebben als je projectassistent bent of wilt zijn? De schrijvers van Het Projectassistentboek geven je een aantal tips.

5. Effectief samenwerken met je leidinggevende: zo doe je dat

Natuurlijk wil je effectief samenwerken met je leidinggevende. Niet alleen loopt het werk dan vlot en ben je productief, maar het werk wordt ook veel leuker. Als secretaresse of assistant heb je grote invloed op je leidinggevende, misschien wel meer dan je denkt.

Reageer op dit artikel