nieuws

Adviesboek Evenementen Support

Plannen en organiseren

Evenementen organiseren doet bijna iedereen als bijtaak naast al het andere werk. Mensen die al hebben kennis gemaakt met organiseren van evenementen weten dat echter dat er veel bij komt kijken. Er is nu een boek om je dit werk makkelijker te maken.

Iedereen geeft wel eens een feestje in de privésfeer. Dan lijkt het niet zo moeilijk om een locatie te boeken, wat sprekers of artiesten uit te nodigen en te zorgen voor een lekkere hap. Mensen die al hebben kennis gemaakt met organiseren van zakelijke evenementen weten wel beter. Het organiseren van evenementen is een tijdrovend werk, dat je met de nodige voortvarendheid én fijngevoeligheid moet oppakken.

EEN PRAKTIJKBOEK VOOR HET ORGANISEREN VAN EVENEMENTEN

Het Adviesboek Evenementen Support geeft je de handreiking om op een leuke, verrassende wijze invulling te geven aan allerlei soorten evenementen. Het helpt je bij de organisatie van je eigen werk, het vinden van en zaken doen met de juiste leveranciers en het beheren van de financiën.

INFORMATIE

Het boek kost ƒ 69,- voor abonnees en ƒ 89,- in de losse verkoop. Uitgever: Samsom, Alphen aan den Rijn. Het ISBN is 90 14 06233.

Je kunt het boek bestellen in de shop of bij de klantenservice van Samsom: tel. (0172) 46 68 28.

Reageer op dit artikel