nieuws

Alles is mogelijk op Secretaressedag!

Plannen en organiseren

Heel Nederland zet vandaag de secretaresse in het zonnetje. Letterlijk en figuurlijk, wat een stralende dag! Waar gaat jouw manager je vandaag mee verrassen? Er zijn honderden initiatieven om uit te kiezen.

Heel Nederland zet vandaag de secretaresse in het zonnetje. Letterlijk en figuurlijk, wat een stralende dag! Waar gaat jouw manager je vandaag mee verrassen? Er zijn honderden initiatieven om uit te kiezen.

Wie zin heeft in een feestje, kan vanmiddag naar het WTC in Amsterdam. Daar organiseert Double A paper samen met Radio538 een groot feest speciaal voor Secretaressedag. Je bent er live aanwezig bij het radioprogramma RuuddeWild.nl. Ook andere radiostations kennen acties voor secretaressen, bijvoorbeeld SlamFM. Daar promoot dj Mental Theo een speciale massage via de Reserveermaseerlijn. Schrik niet, hij masseert zelf niet, je kunt alleen iemand opgeven voor een massage voor een of twee personen. Zie ook de website van SlamFM.

Eten
Iets rustiger? Dat kan ook. Eetvilla Van den Brink in Soest heeft een special 3-gangen arrangement voor secretaressen vandaag. Het restaurant weet bovendien te melden dat Secretaressedag al sinds 1952 in de Verenigde Staten ieder jaar wordt gevierd. Voor de Limburgers is Grand Cafe D’n Aezel in Geleen misschien een tip. Ook daar een speciaal secretaressemenu vandaag op de kaart. En zo zijn er nog vele andere horecagelegenheden door het hele land die vandaag iets extra’s doen.

Actief
Je manager kan ook voor een actieve verassing zorgen. Zo neemt een groep secretaressen in Leiden vandaag deel aan een workshop schilderen, onder begeleiding van een professionele schilder. In diezelfde stad stappen vanmiddag een groot aantal secretaressen op de fiets om een tocht door de binnenstad te maken met een enthousiaste gids die van alles over de mooiste plekjes van deze oude stad vertelt. Na het fietsen stappen ze over op een boot om een uur lang al roeiend de stad vanaf het water te bekijken. De vaartocht eindigt in een stadscafé. Meer over de ze actieve ontspanning op deze site.

 

Reageer op dit artikel