nieuws

Artiesten- en evenementenbeurs

Plannen en organiseren

Een feest zonder entertainment is niks. De laatste trends vind je op de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs.

Een feest zonder entertainment is niks. De laatste trends vind je op de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs.

FEESTELIJKE BEURS

Van 13 tot en met 15 januari kun je je oriënteren en ideeën opdoen op de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs. Op deze 14e vakbeurs exposeren artiesten, artiesten gezelschappen, artiestenbureaus, organisatie- en evenementenbureaus en toeleveranciers. Zij presenteren hun voorstellingen, programma’s en producten en kunnen je adviseren bij de keuze van entertainment voor jouw (bedrijfs)evenement. Het evenement vindt plaats in het Beursgebouw te Eindhoven. Meer informatie over de 14e Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs vind je op: AEB.

Reageer op dit artikel