nieuws

Bedrijfsuitje voor het goede doel

Plannen en organiseren

Wil jouw bedrijf graag zijn maatschappelijke betrokkenheid laten zien? Misschien is de Ervaringsdag van Zinnige Zaken dan een goed idee voor een bedrijfsuitje. Je bent dan met alle medewerkers een dag actief bezig voor een maatschappelijk doel.

Wil jouw bedrijf graag zijn maatschappelijke betrokkenheid laten zien? Misschien is de Ervaringsdag van Zinnige Zaken dan een goed idee voor een bedrijfsuitje. Je bent dan met alle medewerkers een dag actief bezig voor een maatschappelijk doel.

Het sleutelwoord bij de Ervaringsdag is de inzet van alle medewerkers. De bedoeling is dat zij op een plezierige, leuke manier iets actiefs doen voor een maatschappelijke instantie. Dat werkt motiverend, is goed voor de teamgeest en zorgt voor positieve PR. Jullie kunnen bijvoorbeeld een dag het bos of strand opruimen, een sportdag begeleiden, schilderen met zieke kinderen of een buurthuis een opknapbeurt geven.
Wil je meer weten? Bezoek dan de site van Zinnige Zaken.

 

Reageer op dit artikel