nieuws

Communication Centre op Schiphol

Plannen en organiseren

Schiphol heeft onlangs een nieuw Communication Centre geopend. In het centrum kunnen passagiers gebruik maken van zakelijke diensten en communicatiefaciliteiten als internet en telefoon.

Schiphol heeft onlangs een Communication Centre in gebruik genomen. In het centrum kunnen gewone en zakelijke passagiers gebruik maken van zakelijke faciliteiten en communicatiediensten als internet en telefoon.

COMMUNICATIEFACILITEITEN

Het centrum biedt passagiers communicatiefaciliteiten in combinatie met een zakencentrum. Er zijn 28 werkplekken met een breedband internetaansluiting. Bij de centrale balie kun je terecht voor post-, en telefoondiensten: je kunt een telefoonverbinding tot stand laten brengen, telefoonkaarten aanschaffen, kopiën maken en faxen versturen. Ook kun je daar terecht voor (brief)papier, enveloppen, postzegels en andere benodigdheden.
STILTE-RUIMTES

Voor mensen die rustig willen werken zijn er in het centrum acht mini-kantoren beschikbaar; alle zijn voorzien van een PC met internetaansluiting, een printer, kopieermachine, fax en telefoon.

Het Communication Centre ligt op de tweede verdieping van centrale hal en is dagelijks geopend van zes uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds. Telefonische inlichtingen: 0900-0141.

Reageer op dit artikel