nieuws

Een gezamenlijk schilderij

Plannen en organiseren

Toe aan een nieuw kunstwerk op de gang van je afdeling, of in de hal van het gebouw? Volg met een aantal collega’s een schilderworkshop Zonnebloemen met kunstenaars van de Rietveldacademie in Amsterdam.

Toe aan een nieuw kunstwerk op de gang van je afdeling, of in de hal van het gebouw? Volg met een aantal collega’s een schilderworkshop Zonnebloemen met kunstenaars van de Rietveldacademie in Amsterdam.

Na een rondleiding door het Van Gogh Museum vaar je naar een schildersatelier waar fraaie stillevens van zonnebloemen zijn opgesteld. Daar krijgt je gezelschap een inleiding in schilderstechniek en kleurgebruik, waarna iedereen afzonderlijk een persoonlijke versie van een zonnebloem schildert.

De kunstenaar die de workshop begeleidt vormt van alle doeken een mooie compositie, afgestemd op de maat van de wand waar het collectieve schilderij komt te hangen.
Meer weten? Neem contact op met Arttra.

Reageer op dit artikel