nieuws

Eén tot vijf sterren in Lloyd Hotel Amsterdam

Plannen en organiseren

In Amsterdam is onlangs het Lloyd Hotel geopend. Het hotel is ingrijpend verbouwd tot een hotel met één tot vijf sterren. Voor elke beurs is er wel een kamer.

In Amsterdam is onlangs het Lloyd Hotel geopend. Het hotel is ingrijpend verbouwd tot een hotel met één tot vijf sterren. Voor elke beurs is er wel een kamer.

Het Lloyd Hotel aan de Oostelijke Handelskade was vanaf 1921 een landverhuizershotel dat onderdak bood aan Oost-Europeanen die naar Midden- en Zuid-Amerika wilden emigreren. In de oorlog was het een Duitse gevangenis en daarna tot 1989 een jeugdgevangenis.

De ontwerpers verzonnen een hotel dat tot nog toe niet bestond. Er zijn 120 kamers waarvan er niet een hetzelfde is. Bijna allemaal hebben ze bijzondere badkamers. Waar geen sanitair op de kamer is, hangt een badjas aan de deur. De prijzen variëren van 80 tot 300 euro.

Kijk op de site van het hotel voor meer informatie.

Reageer op dit artikel