nieuws

Evenement 2005

Plannen en organiseren

Inspiratie opdoen voor het organiseren van een evenement? Ga naar de beurs Evenement 2005 op 23 en 24 maart 2005 in de Jaarbeurs in Utrecht. Inspiratie, interactie en innovatie zijn de belangrijke speerpunten.

Inspiratie opdoen voor het organiseren van een evenement? Ga naar de beurs Evenement 2005 op 23 en 24 maart 2005 in de Jaarbeurs in Utrecht. Inspiratie, interactie en innovatie zijn de belangrijke speerpunten.

Op Evenement 2005 laten eventbureaus, cateraars, accommodaties uit binnen- en buitenland en facilitaire dienstverleners zien wie ze zijn en wat ze aanbieden.

Sfeerbepalende thema’s zijn onder andere het paviljoen voor EventLocaties van Het Accommodatie Buro, kant-en-klare EventArrangementen van Bedrijfsuitje.nl, de interactieve EventAvenue en het expo-paviljoen ExpovisieLIVE.

Vanaf midden december kun je je via de website van Evenement 2005 aanmelden voor een gratis toegangskaart.

Reageer op dit artikel