nieuws

Feest vieren in Almere

Plannen en organiseren

In de Party Pub in Almere kun je feest vieren met twee of tweehonderd personen. De organisatie belooft ‘klassiek’ gastheerschap. Dat wil zeggen dat alles tot in de puntjes is geregeld, van het buffet tot en met de entertainment.

In de Party Pub in Almere kun je feest vieren met twee of tweehonderd personen. De organisatie belooft ‘klassiek’ gastheerschap. Dat wil zeggen dat alles tot in de puntjes is geregeld, van het buffet tot en met de entertainment.
THEMAFEESTEN

Je kunt er terecht voor de meest uiteenlopende themafeesten. Van een reis naar de Caribean of het oude Griekse of Romeinse Rijk tot en met een James-Bondparty of een zwerversfeest: ze draaien hun hand er niet voor om. Maar ook voor teambuilding en motivatietrainingen zijn er mogelijkheden te over. Samen vlotten bouwen, op de monoski of zelfs op de ‘banaan’ achter de waterskiboot. Verder organiseren ze de gebruikelijke feesten en partijen met Karaoke-shows.
KINDEREN

Voor de kinderen organiseert de Party Pub graag een feestje. Ze krijgen een aparte uitnodiging, vergezeld van een uitnodigingsformulier en een leuke kleurplaat. Die kunnen ze gekleurd en wel meenemen. Dan kan het feest beginnen.
INFORMATIE

The Party Pub: e-mail: info@partypub.nl en tel: (036) 534 64 05.

Reageer op dit artikel