nieuws

Fictief organiseren

Plannen en organiseren

Wil je meer weten over het organiseren van een evenement? Dan is de Eventgame iets voor jou! Het is de naam van een evenement dat gehouden wordt in januari met als doel: leren van elkaar tijdens het voortraject naar een evenement.

Wil je meer weten over het organiseren van een evenement? Dan is de Eventgame iets voor jou! Het is de naam van een evenement dat gehouden wordt in januari met als doel: leren van elkaar tijdens het voortraject naar een evenement.

De Eventgame is de naam van een evenement dat wordt georganiseerd door het Genootschap voor Eventmanagers. Dat evenement wordt gehouden op 29 januari in Mediaplaza in de Jaarbeurs Utrecht. De dag is bedoeld voor leden van het genootschap, maar ook voor eventmanagers die nog geen lid zijn.

Fictief
Tijdens de dag moeten de eventmanagers een fictief evenement organiseren. De deelnemers werken in groepjes van tien samen aan de productie van een event. Ze moeten zich daarbij houden aan een aantal doelstellingen. Tijdens de dag krijgen de managers te maken met allerlei valkuilen, waardoor het spel dichter bij de realiteit komt. Deze valkuilen kunnen gerelateerd zijn aan toeleveranciers en locaties en aan overheidsbeleid.

De Eventgame is alleen bedoeld voor eventmanagers uit het bedrijfsleven. Ook niet-leden kunnen zich opgeven. Het spel is een initiatief van Patricia Schenkhof van Jaarbeurs Utrecht in een coproductie met het Genootschap voor Eventmanagers en NOVIS. Meer informatie kun je krijgen via de telefoonnummers (030) 295 58 63 en (070) 356 22 72.

 

Reageer op dit artikel