nieuws

“Floating system” laat elk voorwerp zweven

Plannen en organiseren

Het Floating System is een magische manier om producten tot 2 kilogram te tonen door ze continu te laten zweven.

Het Floating System is een magische manier om producten tot 2 kilogram te tonen door ze continu te laten zweven.

Het systeem krijgt vrijwel ieder object van de grond en laat met een constant geregelde magnetische eenheid objecten zweven. Het Floating System is heel geschikt voor etalages, winkelinterieurs, beurzen of exposities. Bedrijven kunnen zo hun producten op een nieuwe manier laten zien: compleet vrij zwevend en zonder hulpgrepen. De “Floating System-kit” bevat een electromagneet met sensoren, een magneet om in het voorwerp te bevestigen dat men laat zweven, een balanceerstaaf om het object al zwevend op zijn plaats te houden en tenslotte een adapter en voedingskabel om het geheel in werking te stellen.

GEWICHT

Producten die men laat zweven mogen niet zwaarder zijn dan 2 kilogram, inclusief het gewicht van de magneet (300 gram). Het minimumgewicht van een zwevend product of logo voor het Floating System is 500 gram – inclusief magneet – dus het product zelf heeft een minimaal gewicht van 200 gram. Meer informatie en voorbeelden van toepassingen op floatingsystem.nl.

Reageer op dit artikel