nieuws

Gemiste vlucht verzekerd

Plannen en organiseren

De KLM heeft haar online diensten uitgebreid met een reis- en annuleringsverzekering waarbij het missen van een vlucht kan worden verzekerd.

Online een vlucht of hotel boeken was al mogelijk bij de KLM, de diensten zijn nu uitgebreid met een reis- en annuleringsverzekering waarbij je je kunt verzekeren voor het missen van een vlucht.

VOORWAARDEN

Via de KLM website kun je voortaan online een reis- en annuleringsverzekering afsluiten. De wereldwijde verzekering dekt ongevallen, hulpverlening, verlies en diefstal van bagage, medische kosten én voor het missen van een vlucht.
Een verzekering afsluiten voor een gemiste vlucht lijkt een prima oplossing. Maar de KLM verzekering dekt in lang niet alle gevallen de kosten. Zo vallen gemiste vluchten, tengevolge van files of treinvertragingen korter dan een uur buiten de dekking. De verzekeringsmaatschappij neemt alleen claims in behandeling wanneer het oponthoud minimaal een uur in beslag heeft genomen, de claims worden daarna nauwkeurig onderzocht. Wordt een claim gehonoreerd, dan worden ook extra kosten voor transport en verblijf uitbetaald.

Reageer op dit artikel