nieuws

Gezonde aroma’s als eye catcher

Plannen en organiseren

Aan de mobiele aromabar van Sense Lab worden, in plaats van drankjes, gezuiverde aromacocktails geserveerd.

Aan de mobiele aromabar van Sense Lab worden, in plaats van drankjes, gezuiverde aromacocktails geserveerd. Dat is weer eens wat anders op een bedrijfsevent.

RELAXATION AND ENERGIZING

Deze strak ontworpen bar is voornamelijk bedoeld als eye catcher op events. Aan de bar kan men via aromastations genieten van relaxing en energizing aroma’s. Zelf combinaties maken is via de aromastations ook mogelijk.Men ademt de aroma’s in via een steriel slangetje. Al na enige minuten is het verkwikkende effect van de aroma voelbaar.

De unieke aromabar heeft een modern design en is inzetbaar in elke gewenste ruimte. De bar is ook bedoeld om te werken als een marketing verlengstuk voor bedrijven. In de open vlakken, aan de voorzijde van de bar, kunnen bedrijfslogo’s worden afgebeeld. Voor meer info: Sense Lab, tel. (020) 489 83 48.

Reageer op dit artikel