nieuws

Goedkope vluchten naar het Caribisch gebied

Plannen en organiseren

Luchtvaartmaatschappij Air Holland gaat vanaf 30 juni goedkope chartervluchten verzorgen tussen Curaçao en Amsterdam.

De maatschappij introduceert als eerste goedkope budgetvluchten op de mid-Atlantische route. Air Holland biedt goedkopere ticketprijzen dan de KLM en de Antilliaanse luchtvaartmaatschappij DCA. De passagier krijgt geen maaltijden, drank of andere service aan boord. Tegen betaling is er tijdens de vlucht wel eten en drinken verkrijgbaar. Stoelen in de toeristenklasse zijn er vanaf 475 euro en een retour in de eerste klasse is er vanaf 950 euro. Hetzelfde tarief is geldig voor reizigers die vertrekken vanaf Amsterdam.


Hele jaar
Het gaat in alle gevallen om prijzen die het hele jaar door gelden. De vluchten vinden drie keer per week plaats, op maandag, donderdag en vrijdag. Air Holland wil in de nabije toekomst ook vluchten aanbieden naar andere bestemmingen in de Caribische regio, zoals Sint Maarten, Aruba en Paramaribo.

Reageer op dit artikel