nieuws

Groots MSM vakevenement

Plannen en organiseren

Aan het eind van de maand is het zover: Management Support 2001, het grootste evenement op jouw vakgebied. Je kunt je nog inschrijven, ook online!

Aan het eind van de maand is het zover: Management Support 2001, het grootste evenement op jouw vakgebied. Je kunt je nog inschrijven, ook online!

WORKSHOPS EN VAKBEURS

Op het Management Support 2001 vakevenement kun je dit jaar workshops en seminars volgen en een vakbeurs bezoeken waarop ruim zestig stands staan. Er worden maar liefst 33 verschillende workshops en seminars gehouden, die een bijdrage leveren aan jouw persoonlijke, praktische en professionele vaardigheden. Alle informatie over het evenement kun je vinden op de speciale MS 2001 website, klik op de banner MSM 2001 rechts bovenaan de website en je komt er terecht. Via de MSM 2001 website kun je je opgeven voor de workshops, informatie opzoeken over de trainers van de workshops en seminars, het overzicht van alle standhouders op de vakbeurs bekijken en nog veel meer.

Deze maand vind je in Management Support Magazine de special ManagementSupport 2001.

Reageer op dit artikel