nieuws

Het liefst een beauty cadeau?

Plannen en organiseren

Secretaressen houden van verrassingen en willen het liefst een cadeau dat met “beauty” te maken heeft van hun baas. Een bijdrage voor een schoonheidsbehandeling of een dagje sauna staat hoog op het verlanglijstje.

Secretaressen houden van verrassingen en willen het liefst een cadeau dat met “beauty” te maken heeft van hun baas. Een bijdrage voor een schoonheidsbehandeling of een dagje sauna staat hoog op het verlanglijstje.

Dat is de uitkomst van een onderzoek van Secretary Plus Management Support ter gelegenheid van Secretaressedag. Ook al vinden de meeste secretaressen het niet erg als ze geen secretaressedagcadeau krijgen, een grote groep is teleurgesteld als ze vergeten wordt. Uit het onderzoek blijkt dat secretaressen graag onverwacht een cadeau tussen de 11 en 25 euro op hun bureau vinden.

Via de website met de grappige titel zalwelweereenbosjebloemenworden.nl zijn managementondersteuners opgeroepen en hun mening te geven over het cadeau dat ze krijgen van hun baas. Met de uitkomsten hiervan wil Secretary Plus de managers van Nederland een handleiding bieden om een origineler en gewenst cadeau aan hun secretaresse te geven.

Reageer op dit artikel