nieuws

Hotels boeken bij ManagementSupport.nl

Plannen en organiseren

Op ManagementSupport.nl kun je nu wereldwijd hotelovernachtingen reserveren. Makkelijk zoeken en boeken vanachter je pc.

Zakenreizen kun je eenvoudig regelen vanachter je bureau. Online vliegreizen boeken kon je al op ManagementSupport, sinds kort is het ook mogelijk om hotelovernachtingen te reserveren.

ONLINE ZOEKEN

Voor het reserveren van hotels werkt ManagementSupport.nl samen met Bookings Online. Je vindt de module om hotelovernachtingen te reserveren in Zakendoen en in de rubriek Zakenreizen.
HOE WERKT HET?

  • Kies voor online hotelovernachtingen boeken en je komt uit bij de module.
  • Daar bepaal je eerst het land waar je de hotelovernachting zoekt.
  • Vervolgens kun je kiezen uit de belangrijkste grote steden of regio’s in dat land en kun je de gewenste aankomst- en vertrekdatum invoeren.
  • Dan volgt een overzicht van hotels in deze stad met daarbij het aantal sterren en de prijs. De prijs wordt weergeven in de munteenheid van dat land, maar gelukkig vind je ook een valutacalculator bij Bookings Online.
  • Voor gedetailleerde informatie en een foto van het hotel, klik je op de naam.
  • Je kunt direct boeken book of reserveren request.

HOTEL BOEKEN

Bijna alle hotels kun je online boeken. Klik de BOOK-button van de kamer, het arrangement of speciale aanbieding aan op de webpagina van het desbetreffende hotel. Wanneer je het boekingsformulier invult dan ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail.
SPECIAAL VERZOEK

Sommige kamers, arrangementen en speciale aanbiedingen kun je alleen op speciaal verzoek boeken. Nadat je een boekingsformulier hebt ingevuld, neemt Bookings Online eerst contact op met het hotel om na te gaan of het hotel de boeking kan accepteren. Binnen één werkdag stuurt ontvan je een e-mailbericht. Wanneer het hotel de boeking accepteert, kunt je de boeking accepteren met behulp van de instructies in het bericht. Je betaalt de boeking per credticard.
ANNULEREN

Wil je een boeking annuleren? Een gemaakte boeking kun je zonder kosten annuleren binnen de opgeven termijn door het hotel. Deze termijn vind je in bij de hotelinformatie en is in de meeste gevallen tot 24 uur voor aankomst.

Reageer op dit artikel