nieuws

Huur een privéjet

Plannen en organiseren

Wanneer je bedrijf gasten uitnodigt, wil je ze natuurlijk comfortabel laten reizen. Maar, als je meerdere mensen moet laten overvliegen, kan dat aardig in de kosten lopen. Een heel vliegtuig afhuren kan dan een oplossing zijn.

Lijndiensten bieden mogelijkheden voor groepsvervoer; tegen een voordelig tarief kunnen een aantal plaatsen op een vlucht worden gereserveerd. Nadeel bij het inzetten van een lijndienst is dat je gebonden bent aan het vluchtschema van de maatschappij. Het voordeel zit ‘m in de lagere kosten.

VLIEGEN OP MAAT

Maar als de groep groot genoeg is kun je ook een vliegtuig afhuren. Bij Charterbroker kun je een dergelijke chartervlucht regelen. De kosten voor een gecharterde vlucht zijn niet veel hoger dan de ticketprijzen bij een lijndienstvlucht. En, wanneer je een charter inhuurt kun je zelf bepalen vanaf welk vliegveld de gasten vertrekken, waar ze aankomen en op welk tijdstip. Ook kun je speciale services regelen zoals bijvoorbeeld speciale catering of een welkomstvideo.

Reageer op dit artikel