nieuws

Iedereen kan een feestje organiseren

Plannen en organiseren

Evenementen organiseren doet bijna iedereen als bijtaak naast al het andere werk. Toch is het organiseren van een evenement een serieuze zaak die je ernstig moet oppakken, anders is dat een gemiste kans.

Vrijwel iedereen denkt verstand te hebben van organiseren. Immers, iedereen heeft wel eens een feestje in de privé-sfeer en het is toch niet zo moeilijk om een locatie te boeken, wat sprekers of artiesten uit te nodigen en te zorgen voor een lekkere hap?

EVENEMENT SERIEUS AANPAKKEN

Mensen die al kennis hebben gemaakt met organiseren weten wel beter. Het organiseren van evenementen is een tijdrovend werk, dat je met de nodige voortvarendheid én fijngevoeligheid moet oppakken. Er is nu een echt adviesboek dat je stap voor stap, onderwerp voor onderwerp helpt de dit werk consequent aan te pakken. Je leert op een leuke en verrassende wijze invulling te geven aan allerlei soorten evenementen. Het helpt je bij de organisatie van je eigen werk, het vinden van en zaken doen met de juiste leveranciers en het beheren van de financiën. Het is een echt praktijkboek.

Het Adviesboek Evenementen Support 2000 kost ƒ 69,- voor abonnees en ƒ 89,- in de losse verkoop. Samsom. ISBN 90 14 06233. Inlichtingen klantenservice: tel. (0172) 46 68 28.

Reageer op dit artikel