nieuws

Jouw bedrijfsfeestje in een minitheater

Plannen en organiseren

Wil je jouw collega de strijd zien aangaan met ‘de gouden lach’? Dat kan in het kleinste theater van Nederland. Sinds kort wordt dit theater ook beschikbaar gesteld voor bedrijfsuitjes en –presentaties.

Wil je jouw collega de strijd zien aangaan met ‘de gouden lach’? Dat kan in het kleinste theater van Nederland. Sinds kort wordt dit theater ook beschikbaar gesteld voor bedrijfsuitjes en –presentaties.

Live communicatie
Aaaaha! The Actor Factory is een bureau voor live communicatie. Het beschikt over een klein theatertje in hartje Den Haag. Sinds kort kan het minitheater ook gebruikt worden voor bedrijfspresentaties en -uitjes. Het is bedoeld voor kleine groepen, want het theater telt maar zestien pluche stoelen. Verder is er een podium en zelfs een piano.

Het theater wordt in overleg kosteloos verhuurd. Bedrijfspresentaties of -uitjes worden altijd opgefleurd met een cabaret of een workshop van de Actor Factory, waarvoor je wel moet betalen.

Workshop Cabaret
Voor bedrijfsuitjes biedt Aaaaha originele mogelijkheden, zoals een cabaret-workshop. Onder begeleiding van professionele cabaretiers nemen collega’s het tegen elkaar op in de strijd om de gouden lach.

Reageer op dit artikel