nieuws

KLM vereenvoudigt reizen per e-ticket

Plannen en organiseren

KLM en Northwest Airlines hebben afgesproken elkaars e-tickets te accepteren.

KLM en Northwest Airlines hebben afgesproken elkaars e-tickets te accepteren. Klanten die reizen met een e-ticket en willen overstappen naar een andere luchtvaartmaatschappij moeten aanvullend een nieuw e-ticket of papieren ticket van die maatschappij kopen.
Beide maatschappijen verwachten deze vereenvoudiging van het reizen met een e-ticket eind dit jaar te hebben doorgevoerd.

PAPIEREN TICKETS

Northwest Airlines verkoopt al nauwelijks papieren tickets meer. 82 procent van de internationale klanten koopt een e-ticket, 89 procent van de Amerikaanse klanten doet dit. Bij KLM, dat in april vorig jaar met e-tickets begon, ligt dat percentage lager. In Engeland koopt nu 20 procent van de KLM-reizigers een e-ticket, voor Nederland is geen percentage bekend.

Reageer op dit artikel