nieuws

Laatste dag aanmelden MSM Vakfestival

Plannen en organiseren

ManagementSupport.nl en Management Support Magazine organiseren op 8 juni a.s. het MSM Vakfestival 2000. Vandaag is de laatste dag dat je je kunt inschrijven voor dit gigantische spektakel.

Het Vakfestival belooft een nóg groter succes te worden dan het eerste vakfestival vorig jaar.Op 8 juni a.s. vindt in het West-Indisch Huis te Amsterdam van 17.00 tot en met 22.00 uur het MSM Vakfestival 2000 plaats. Alle bezoekers van ManagementSupport.nl, zijn uitgenodigd dit festival bij te wonen. Je ontvangt een gratis uitnodiging wanneer je een Case oplost.

VEELZIJDIGHEID

Veelzijdigheid is een term die je niet vreemd in de oren zal klinken. Je beheert budgetten, communiceert met het hele bedrijf, neemt beslissingen, informeert, inspireert, delegeert… De creativiteit die je daarbij toont, wordt tijdens het Vakfestival eens op een andere manier onder de loep genomen. Onder leiding van échte kunstenaars kun je deelnemen aan workshops als Dichten, Creativiteit, Muziek maken, Theater. Reken maar dat je veelzijdigheid aan de orde komt.
Na afloop van de workshops staat er een uitgebreid buffet klaar, waarbij je in een gezellige ambiance met vakgenoten kunt kennismaken; daarna is het Showtime en wie weet win jij een reis naar de Verenigde Staten of een geheel verzorgde Opleiding ter waarde van enkele duizenden guldens.

CASE

De Case gaat over een situatie die jij als managementondersteuner elke dag kan overkomen. Als je jouw oplossing in korte steekwoorden voor 31 mei a.s. mailt naar m.bloemheuvel@samsom.nl, word je (samen met een collega) uitgenodigd voor het MSM Vakfestival. Bij de uitnodiging ontvang je de routebeschrijving, het programma, enzovoort.

Reageer op dit artikel