nieuws

Leuk uitstapje: dagje Amsterdam

Plannen en organiseren

Het vinden van een nieuw en origineel relatiegeschenk is weer een stukje gemakkelijker geworden. Want wat te denken van een dagje Amsterdam? Ideaal voor binnenlandse relaties én voor gasten uit het buitenland.

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Het bedrijf The Inspiration Factory ontwikkelde het nieuwe product ‘City Break’. Een waardebon waarmee de bezoeker van Amsterdam toegang krijgt tot verschillende topattracties.

De ‘City Break’-bon biedt de ontvanger een gezellig en ontspannen dagje uit in de hoofdstad voor twee personen. Zij bepalen zelf waar ze naartoe gaan en wanneer zij dit doen. The Inspiration Factory zorgt er op haar beurt voor dat de ‘City Break’ vooral als relatiegeschenk geschikt is. Want de medewerkers van het bedrijf refereren in hun welkomstwoordje aan de gulle gever, het bedrijf of de persoon die de bon cadeau doet.

‘City Break’ geeft toegang tot de volgende attracties: Canal Bike & Bus (waterfietsen en rondvaartboten), Holland Experience (een interactieve tentoonstelling over Nederland), Madame Tussaud’s, het Rijksmuseum, het Scheepvaartmuseum, de expositie World of Ajax en de Amsterdam Sports & Events Company (organisator van evenementen). Naast de standaardbon ter waarde van f 40,-, f 67,50 of f 95,- is ook een eigen invulling van het dagje Amsterdam bespreekbaar, vanaf f 35,-.

Informatie en bestellingen: The Inspiration Factory, telefoon (020) 638 07 01. En, misschien binnenkort ook op de site http://www.citybreak.nl.

Reageer op dit artikel