nieuws

Management Support 2000 van start

Plannen en organiseren

Vandaag gaat het grootste secretaresse evenement van Nederland van start met het openingscongres ‘de virtuele managementondersteuner’. Drie dagen lang zullen managementassistenten in het WTC te Rotterdam workshops volgen en de Management Support beurs bezoeken.

Om 10.00 wordt de aftrap gegeven voor het grootste secretaresse evenement van Nederland. Ruim 1.500 secretaressen zullen de komende drie dagen Management Support 2000 bezoeken. Zij zullen daar enkele van de 35 aangeboden workshops volgen en de beurs voor managementondersteuners bezoeken.
DE VIRTUELE MANAGEMENTONDERSTEUNER

Het evenement wordt geopend met het thema ‘de virtuele managementondersteuner’. Vincent Braam (Media Plaza), Valerie Frissen (TNO) en Natasja Fortuijn (MoneyPenny.nl) zullen tijdens het openingscongres in gaan op de rol van het world wide web en het internet in de werkzaamheden van de managementondersteuner. Ieder vanuit zijn eigen invalshoek.
WORKSHOPS

Vandaag gaan ook de eerste workshops van start. Deelnemers kunnen kiezen uit workshops als Interne communicatie, Creatief denken en doen, Presenteren met Powerpoint, Time Management en Internet Zakelijk gebruiken.
EVENEMENT BEZOEKEN?

Wil je ook nog langs komen maar je hebt je niet ingeschreven? Neem dan contact op met Meeting Point Communication, tel. (026) 443 91 38.

Reageer op dit artikel