nieuws

Mobiele ticketinformatie

Plannen en organiseren

Boek je regelmatig zakelijke reizen en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ticketaanbiedingen? Maak dan gebruik van je mobiele telefoon en personal digital assistant (pda).

Boek je regelmatig zakelijke reizen en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ticketaanbiedingen? Maak dan gebruik van je mobiele telefoon en personal digital assistant (pda).

Nieuwe service
Schiphol heeft een nieuwe service. Met je mobiele telefoon en pda is het nu mogelijk om snel en altijd op de hoogte te zijn van de Special Offers van de See Buy Fly-winkels en de nieuwste aanbiedingen van vliegtuigtickets. Ook is er informatie beschikbaar die handig is tijdens het voorbereiden van een zakelijke reis, zoals de locaties van de parkeergarages en de incheckbalies op Schiphol.

Bevindingen
De nieuwe service is toegankelijk via wireless.schiphol.nl. Het wordt aangeboden via iMode van KPN en Vodafone Live. Amsterdam Airport Schiphol heeft de service samen met AtoBe ontwikkeld. Schiphol wil in de toekomst nog meer informatie toegankelijk maken voor mobiele telefoon en pda.  Als na vier maanden blijkt dat reizigers de nieuwe service waarderen en ook gebruiksvriendelijk vinden, wordt de service uitgebreid. Buiten de telefoonkosten worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Reageer op dit artikel