nieuws

Moordend uitje

Plannen en organiseren

Op zoek naar een spannend uitje voor je bedrijf? Bij Agatha kun je in de huid kruipen van een ‘suspense character’ en een echt moordspel naspelen.

Op zoek naar een bijzonder uitje voor je bedrijf? Aparte bedrijfsuitjes zijn moeilijk te vinden, maar bij Agatha belooft het een spannend evenement te worden. Alle medewerkers kunnen voor een keer in de huid kruipen van een ‘suspense character’ en een echt moordspel naspelen.

MOORDARRANGEMENTEN

Bij Agatha kunnen bedrijfsarrangementen worden georganiseerd voor vijftien tot maximaal tachtig gasten op verschillende plaatsen, in Nederland, België en Engeland. Ook voor grotere groepen (tot maximaal 200 deelnemers) kunnen activiteiten worden georganiseerd. Maar het spannends zijn de moordarrangementen: het moorddiner, -weekend, -dag of de mysterytrip. Voorzien van hapjes en drankjes worden jij en je collega’s meegevoerd in een gearrangeerd moordspel.

SFEERVOLLE ENTOURAGE

Tijdens het moorduitje wordt een spannende sfeer gecreëerd. Het evenement speelt zich af in hotels, kasteeltjes, landhuizen of restaurants. Het spel begint al bij binnenkomst. Op een gegeven moment wordt een moord gepleegd waar jij met je collega’s bij zit. Vervolgens moeten jullie de moord zien op te lossen. Professionele acteurs zorgen ervoor dat het verhaal bijna echt lijkt. Het evenement is een echte uitdaging en goed voor de teamgeest: met goed samenwerken, oplettendheid, reageren en interpreteren ontrafel je met je collega’s het moordmysterie.

INFORMATIE

Agatha Produkties, tel: (020) 627 00 88, email: info@agatha.nl.

Reageer op dit artikel