nieuws

Ontdek de wereld van de bamboestiek

Plannen en organiseren

Als je een bureau zoekt om de creativiteit in je organisatie te inspireren kun je eens contact zoeken met ArtWorksandMore. Kunstenaar Antoon Versteegde bekijkt de organisatie vanuit een artistieke invalshoek en heeft veel ervaring in het inspireren van mensen.

Het bureau ArtworksandMore bekijkt de organisatie vanuit een artistieke invalshoek en heeft veel ervaring in het inspireren van mensen. Het bureau betrekt deelnemers actief bij creatieve processen, waardoor hun kijk op nieuwe vormen van communicatie wordt verbreed. Op speelse wijze leren ze hoe ze door samenwerken aan een project de saamhorigheid kunnen versterken.
Zo laat hij bijvoorbeeld de mensen één dag werken aan de bouw van een immens kunstwerk van bamboe, aaneengeknoopt met elastiek. De knooppunten en verbindingen die worden gemaakt vertonen overeenkomsten met bestaande netwerken en met de relaties tussen de mensen. Iedere deelnemer heeft een eigen rol binnen het groepsproject. Iedereen krijgt volop de gelegenheid om op creatieve manier individuele gevoelens te uiten en onderlinge krachten te meten.
Kijk voor meer informatie op de site, bel:(0413) 25 00 36 of e-mail: mail@artworksandmore.com

Reageer op dit artikel