nieuws

Organisatie verfijnen

Plannen en organiseren

Wil jij je organisatiekunsten verfijnen? Dat kan met de trainingen van Effectivents. Je leert onder andere hoe je evenementen effectiever en efficiënter kunt organiseren.

Wil jij je organisatiekunsten verfijnen? Dat kan met de trainingen van Effectivents. Je leert onder andere hoe je evenementen effectiever en efficiënter kunt organiseren.

Een evenement moet soepel verlopen, op die manier krijg je tevreden klanten. Maar aan het evenement gaat een hele organisatie vooraf. De training ‘Effectieve Evenementenorganisatie’ van Effectivents leert je hoe je een perfect gecomponeerd en uitgevoerd evenement kunt verzorgen. Je leert hoe de invulling van het evenement optimaal op doel, doelgroep, imago en strategie kan worden afgestemd. Er wordt ook aandacht besteed aan trends, valkuilen en marktinformatie.

Checklists
De training is handig voor de beginnende organisator omdat je een totaaloverzicht krijgt met veel checklists om op terug te vallen. Ook als je meer ervaren bent in het organiseren van evenementen, is de training handig. Je vindt er een aanvulling op al aanwezige kennis van de markt en ervaring in het vak. Hierdoor kun je de mogelijkheden in de praktijk beter en sneller benutten.

Wanneer?
De training ‘Effectieve Evenementenorganisatie’ wordt gegeven op donderdag 11 maart en vrijdag 12 maart en op woensdag 16 juni en donderdag 17 juni.

Ontwerp
‘Ontwerp van Evenementen’ is een nieuwe training van Effectivents. Deze training duurt een dag. Tijdens deze dag werk je in kleine groepjes aan een conceptontwerp van een zakelijk en feestelijk evenement. Je doorloopt het gehele ontwerpproces: kaderstelling, brainstormen, afwegingen maken, beslissingen nemen en een bijbehorende projectplanning maken. Tijdens de dag kun je ideeën, kennis en ervaring uitwisselen.

De training ‘Ontwerp van Evenementen wordt gehouden op maandag 15 maart en is geschikt voor de meer ervaren organisator. Het is een vervolg op bovenstaande training.

Reageer op dit artikel