nieuws

Organiseren is vakwerk!

Plannen en organiseren

Welke accommodaties zijn geschikt voor jouw evenement? Waar huur je een tent? Welk cateringbedrijf kan inspelen op het thema van jouw evenement? Tijdens FESTIVAK 2003 kun je je oriënteren op alle aspecten van evenementen.

Welke accommodaties zijn geschikt voor jouw evenement? Waar huur je een tent? Welk cateringbedrijf kan inspelen op het thema van jouw evenement? Tijdens FESTIVAK 2003 kun je je oriënteren op alle aspecten van evenementen.

De beurs vindt plaats in het Brabantse Liempde (bij Boxtel) op 8 en 9 oktober van 10.00-18.00 uur. Ben je betrokken bij de organisatie en productie van activiteiten op het gebied van evenementenverzorging, dan nodigt Festivak je uit. FESTIVAK 2003 is het trefpunt voor de ware professional!

Reageer op dit artikel