nieuws

Oude auto’s op Trafic Online

Plannen en organiseren

Als je voor een bepaalde gelegenheid op zoek bent naar zestig- en zeventiger jaren auto’s kun je naar Trafic gaan. Dit bedrijf bevindt zich in oud-Rotterdam, een toepasselijke locatie voor een bedrijf dat zich toelegt op het opknappen van oude auto’s.

Als je voor een bepaalde gelegenheid op zoek bent naar zestig- en zeventiger jaren auto’s kun je naar Trafic gaan. Dit bedrijf bevindt zich in oud-Rotterdam, een toepasselijke locatie voor een bedrijf dat zich toelegt op het opknappen van oude auto’s.

ABELTJE

Sinds kort is het Trafic ook op internet te vinden. Je kunt een blik werpen in de virtuele showroom, waar je ook de technische specificaties van de auto’s vindt en een prijslijst. Wat dacht je van een Cadillac Eldorado Convertible of een Chevrolet Corvair Monza uit 1964? Misschien is het wel heel leuk om je gasten laten vervoeren in de Cadillac uit de film Abeltje…

WILDE MOSSELS

Het bedrijf levert ook allerlei auto’s voor de filmwereld. In de Nederlandse film ‘Wilde mossels’ kun je de Lincoln Continental Mark 1V bewonderen, een van de twee Amerikaanse sleeën, die Trafic rijk is. Ook in de populaire tv-serie ‘Westenwind’ rijden auto’s van Trafic rond.

Trafic: e-mail: trafic@wirehub.nl ; tel. (010) 476 40 67.

Reageer op dit artikel