nieuws

Restaurantgids via WAP

Plannen en organiseren

Niet op kantoor en toch een restaurantgids raadplegen? Dat kan binnenkort met je mobieltje. Want Iens Independent Index, een uitgebreide actuele restaurantindex, komt nog dit jaar beschikbaar via WA.

Iens Independent Index, een uitgebreide actuele restaurantindex, zal dit jaar niet alleen in druk verschijnen, maar ook op de mobiele telefoon via Wireless Application Protocol (WAP). Met deze stap wil ‘Iens’ inspelen op de behoefte bij de consument aan ‘hands-on’ informatie.

Iedereen met een WAP-telefoon kan straks ‘Iens’ opvragen om vervolgens snel het restaurant van zijn of haar keuze te bellen voor een reservering. Iens komt beschikbaar via M-info van KPN.

In Iens Independent Index worden de restaurants in dertig rubrieksregisters ingedeeld. Met de registers kun je het juiste restaurant voor een zakenlunch, een romantisch diner of een bedrijfsuitje te vinden. Als aanvulling op de registers biedt ‘Iens’ ook korte onafhankelijk restaurantbeschrijvingen . De database wordt continu geactualiseerd. De dienst via M-info kost fl. 1,11 ofwel 0,5 EURO per dag, inclusief BTW.

Reageer op dit artikel