nieuws

Rotterdam Airport favoriet

Plannen en organiseren

Voor Nederlanders is Rotterdam Airport hun favoriete luchthaven. Zij kiezen Londen als meest geliefde zakelijke bestemming.

Voor Nederlanders is Rotterdam Airport hun favoriete luchthaven. Zij kiezen Londen als meest geliefde zakelijke bestemming.

Onderzoek door VLM Airlines bij Britten, Belgen en Nederlanders wees uit dat Nederlanders (70,9%) Londen de meest geliefde zakelijke bestemming vinden. Ook voor Belgen (82,4%) en Britten (29,1%) geldt dat. Minder populair zijn New York, Parijs en Rome.

Als favoriete luchthaven komt Rotterdam Airport uit de bus: 58 procent van de Nederlanders stemde voor die luchthaven. Als redenen noemen zij de kleinschaligheid (34,4%) en de snelle procedures (26%).

Verder vindt dertig procent van de Nederlandse zakenreizigers de hoge snelheid het leukste aspect van vliegen. Voor Belgen (23%) is dat het uitzicht en voor Britten (16%) het aankomen op nieuwe bestemmingen.

Reageer op dit artikel