nieuws

Samen fietsen: een ontspannen evenement

Plannen en organiseren

Ga eens lekker fietsen! En neem je collega’s mee. Met de Groene Fietsen Wagen van Toerisme en Recreatie AVN kunnen ruim zeventig fietsen worden vervoerd naar iedere plek in Nederland.

Een origineel idee om er met je collega’s op uit te gaan: de Groene Fietsen Wagen van Toerisme en Recreatie AVN. Ruim zeventig fietsen worden vervoerd naar iedere plek in Nederland. Ook aan de kleintjes is gedacht: er zijn zowel kinderfietsen bij als kinderzitjes

HOOG OP DE GROENE FIETSEN WAGEN

Als je aankomt bij het vertrekpunt staan de fietsen al klaar. Zadel en stuur worden ter plekke door de begelei-ders afgesteld en je kunt meteen weg. Je kunt de fietsen afleveren op een door jou uitgekozen plek, dus dat kan zijn terug naar het startpunt of een ander dorp. Dit is ook een goed idee als onderdeel van een bedrijfsevene-ment. Let er wel op dat iedereen ook in staat is om te fietsen. Is dat niet het geval dan zul je zelf voor alternatief vervoer moeten zorgen.

Voor meer informatie: Toerisme & Recreatie AVN, tel. (071) 560 59 59.

Reageer op dit artikel