nieuws

Slow food met je collega’s in het bos

Plannen en organiseren

Op pad met kantoor, heerlijk in de lente. Denk eens aan uitstapjes om te onthaasten. Bedrijfsuitjes organiseert vele soorten dagjes weg om je collega’s beter te leren kennen en tegelijkertijd te genieten van slow food of een boswandeling.

Op pad met kantoor, heerlijk in de lente. Denk eens aan uitstapjes om te onthaasten. Bedrijfsuitjes organiseert vele soorten dagjes weg om je collega’s beter te leren kennen en tegelijkertijd te genieten van slow food of een boswandeling.

Bedrijfsuitje: ‘Je leert niet alleen je collega heel anders kennen, maar hopen je ook bijzondere smaken te laten ervaren, zoals vergeten groenten of rauwmelkse kazen. Als lid van Slow Food onderschrijven wij haar idealen. Wat je dichtbij haalt is lekker en je proeft echte smaken.’

Intense smaakverrassingen


In een gezellige kookstudio in Schiedam word je ontvangen met een mooie cocktail en lekkere hapjes. Desgewenst wordt er een proeverij verzorgd van bijvoorbeeld, kaas, sherry of basalmico. Tijdens het diner is er een bijpassend en bijzonder wijnarrangement. Rust en gezelligheid voeren de boventoon.

Boswachter

Een ander uitje is op pad met de boswachter. Staatsbosbeheer organiseert regelmatig voor bedrijven, verenigingen en families een ´Dagje Groen´. Een mogelijkheid om een hele of een halve dag iets compleet anders te doen. En tegelijkertijd de kans om eens van dichtbij te bekijken hoe verrassend Nederland kan zijn.

Ook hier wordt het culinaire aspect niet vergeten en kun je kiezen uit diverse arrangementen, zoals een high tea met een wandeling.

zie: www.bedrijfsuitje.nl

Reageer op dit artikel