nieuws

Sneller instappen met e-ticket

Plannen en organiseren

Bij United Airlines kunnen reizigers vliegen met een elektronisch ticket. Dat betekent makkelijker boeken en sneller instappen.

Bij United Airlines kunnen reizigers vliegen met een elektronisch ticket. Dat betekent makkelijker boeken en sneller instappen.

ELEKTRONISCH TICKET

Sinds kort is het ook in Nederland mogelijk om bij United Airlines elektronisch vliegtickets te boeken. Het e-ticket is op vrijwel alle internationale bestemmingen in gebruik. Geen papieren ticket meer, dat betekent een veel snellere boekingsprocedure en boeken vanaf elke plek in Nederland.

Je kunt het e-ticket bestellen via het reisbureau, maar ook per telefoon of internet. Je boeking wordt wereldwijd in een systeem opgeslagen, en in plaats van op een geprint ticket worden jouw gegevens elektronisch bewaard. Bij het inchecken krijg je op vertoon van je paspoort en betaalbewijs of credit card de instapkaart. Een reis boeken wordt daarmee sneller en makkelijker. Ook kun je veel eenvoudiger een reis omboeken want je hoeft niet meer te wachten op een nieuw ticket. En zaken als verlies, diefstal, het zoekraken of thuis laten liggen van tickets is ook geen probleem meer.

Reageer op dit artikel