nieuws

Sportief vergaderen in Maison Régal

Plannen en organiseren

Is je afdeling toe aan een sportief brainstormweekend? Ga dan naar een oud verbouwd stationnetje in België, waar je alles vindt om zo’n weekend te laten slagen. Genoeg mogelijkheden voor rust en sportieve activiteiten.

Rocks ’n Rivers is een evenementenbureau dat buitensportactiviteiten organiseert. Hun groepshuis, genaamd ‘Maison Régal’ ligt op 2 kilometer afstand van het dorpje Purnode in België.

Het is een oud stationnetje, dat in 1904 aan de spoorweg tussen Yvoir en Ciney is gebouwd om de arbeiders van de steengroeven van transport te voorzien. De spoorweg is allang niet meer in gebruik, maar het stationnetje is in 1990 omgebouwd tot een up-to-date vergaderplek.

KAMPVUURPLEK

Het huis biedt een comfortabel onderkomen aan een gezelschap tot 20 personen en is van alle gemakken voor-zien: vergaderkamer, eet- en woonkamer met houtkachel, kampvuurplek en goede bedden. Een uitstekende plek om het nuttige met het aangename te verenigen. Vlakbij is een ‘eigen’ rotsmassief. De omgeving is rustgevend en biedt tegelijkertijd veel mogelijkheden voor (sportieve) activiteiten.

INFORMATIE

http://www.rocks-n-rivers.nl, e-mail: rocks.n.rivers@worldonline.nl , tel. (013) 469 04 60.

Reageer op dit artikel