nieuws

Sprookjesachtig trouwen in de Efteling

Plannen en organiseren

Sinds kort kun je je huwelijk ook laten sluiten in de Efteling. Het Efteling Hotel is een officiële trouwlocatie geworden.

Sinds kort kun je je huwelijk ook laten sluiten in de Efteling. Het Efteling Hotel is een officiële trouwlocatie geworden.

In de romantische Kasteelzaal van het Efteling Hotel voltrekt een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Loon op Zand het huwelijk. Zo’n honderd personen kunnen hiervan getuige zijn. Trouwen in het Efteling Hotel is mogelijk op alle eerste donderdagen en vrijdagen van de maand.

Na de huwelijksvoltrekking kan het bruidspaar in de Efteling de dag naar hun eigen wensen invullen. Voor het aansnijden van de bruidstaart, een bruiloftslunch, een receptie, een diner-dansant of een feestavond zijn er diverse sfeervolle locaties in het park of hotel. De grootste locatie biedt ruimte aan ongeveer 1000 gasten.
Voor meer informatie: www.efteling.nl.    

Reageer op dit artikel