nieuws

Stoelmassage

Plannen en organiseren

Je nodigt mensen uit voor een vergadering. De meesten komen van ver en de vergadering is ‘saai’. Hoe kun je het voor de genodigden aantrekkelijker maken om te komen? Bijvoorbeeld door de gasten stoelmassage aan te bieden.

Hoe kun je een saaie vergadering aantrekkelijker maken? Door er bijvoorbeeld een lunchvergadering van te maken. Maar ook door de gasten stoelmassage aan te bieden. Ook een leuke geste aan werknemers in een bedrijf ten tijde van grote stress!

Stoelmassage is een korte verkwikkende massage, die spanning en stress wegneemt en je lichaam en geest volledig tot rust brengt. De massage wordt verzorgd op een ergonomische stoel, waarbij je door je kleding heen gemasseerd wordt. Vooral als je langdurig werkzaamheden verricht in dezelfde houding of onder hoge werkdruk moet presteren is deze massage een uitkomst. Onderzoek aan de Universiteit van Miami heeft aangetoond dat structurele stoelmassage niet alleen een lager ziekteverzuim tot gevolg heeft, maar ook het concentratievermogen en de productiviteit doen toenemen. Een massage die ongeveer 15 tot 20 minuten duurt, kost 35 gulden.
Inlichtingen: Esotera, e-mail: info@esotera.nl , tel. (030) 234 02 72.

Reageer op dit artikel