nieuws

Tariefverhoging tickets

Plannen en organiseren

KLM gaat vanaf deze week wereldwijd op alle tickets een kostentoeslag van 5 US$ berekenen.

KLM gaat vanaf deze week wereldwijd op alle tickets een kostentoeslag van 5 US$ berekenen.

PRIJSAANPASSINGEN

Daarnaast gaat de KLM de passagierstarieven voor vluchten vanaf 16 oktober 2001 vanuit Nederland naar bestemmingen in de Verenigde Staten en het Midden-Oosten met vijf procent verhogen. De KLM is net als veel andere luchtvaartmaatschappijen tot deze prijsaanpassingen gedwongen, als gevolg van de sterk gestegen kosten van onder meer verzekeringspremies en extra beveiligingsmaatregelen en door de gewijzigde marktomstandigheden, sinds de terroristische aanslagen in de VS op 11 september.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Ook worden extra veiligheidsmaatregelen voor vluchten naar de Verenigde Staten genomen. Aan alle passagiers met een bestemming in de Verenigde Staten wordt verzocht om drie uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Daarnaast mogen vertrekkende passagiers geen scherpe metalen voorwerpen meenemen in de handbagage, deze mogen alleen in de koffer worden vervoerd.

Reageer op dit artikel